Homo / SM – Buurman

Vanmiddag was ik op bezoek bij jou. Ik had weinig contact met jou, je hield me wat op afstand. Jij gaat samenwonen met je vriend in een huis met een enorme tuin. Ik hoorde mezelf zeggen:“Zoek je nog een tuinman?” Ik zag me al voor twee mannen werken in de tuin. Jij lijkt me wat vrouwelijk, wel lekker lang, met mooie benen. Je vriend ken ik alleen van zien, hij lijkt me een wat bazig type, die lang in Koeweit heeft gewoond. Terwijl we wat zaten te praten keek ik naar je dijen en knieën. Ik stelde me voor dat ik als jullie tuinman het werk niet goed zou verrichten en op- en aanmerkingen zou krijgen, totdat je vriend er genoeg van kreeg en me wilde ontslaan. Ik viel voor hem op de knieën en smeekte hem om te mogen blijven en ik bekende dat ik expres mijn werk niet goed verrichte.

‘Waarom?’ vroeg je verbaasd.

Even twijfelde ik, toen gaf ik het toe, nog steeds potsierlijk op mijn knieën aan jullie voeten.

‘Vanuit een sterke behoefte aan straf, spanking, opsluiting en andere lijfstraffen,’ bekende ik. Ik had me met mijn impulsieve daad van nederigheid toch al laten kennen.

Je zei: Had dat meteen gezegd, dan hadden we je anders behandeld.”

Jullie wilden alle details horen over mijn dromen over jullie en toen ik was uitverteld sprak je vriend: “Goed, kleed je helemaal uit, we gaan je keuren.”

Daar stond ik, naakt voor jullie, jij liet je handen geroutineerd langs mijn lichaam glijden en ik kreeg een erectie. Deze werd meteen bestraft met een harde tik tegen mijn penis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *